Костинброд още не може да се съвземе от ужаса с нахлулите мигранти, ето какво се е случило

0
366

Снимка: Нова ТВ

При полицейската гонка каналджията прави рязко обратен завой с микробуса си, после за малко намалява скоростта и скача от превозното средство

От МВР дадоха извънредни подробности за страшния екшън, меле и гонка с мигранти край София, за които първо БЛИЦ съобщи. Медията ни припомня, че по-рано днес бе заловен 31-годишен шофьор, опитал да избегне полицейската проверка.

От МВР уточниха, че полицейските действия са осъществена от служители на СДВР и ОДМВР-София.

Към 14.30 часа екипи на СДВР засичат микробус, който се е движел с висока скорост по околовръстния път. Шофьорът не спира на подадените сигнали. Незабавно са предприети действия по проследяването и задържането на превозното средство, в които активно се включват полицаи от ОДМВР-София.

Според данните до момента, в района на Костинброд, след като преминава през различни улици, шофьорът прави рязко обратен завой към София и преди излизане от Костинброд за малко намалява скоростта и скача от превозното средство, което на собствен ход спира, удряйки три паркирани автомобила.

След кратко преследване водачът – 31-годишен, е задържан. В микробуса е установена група от мигранти, самоопределили се като граждани на Сирия. Огледът на място продължава и в момента.

По информация на БЛИЦ мигрантите били около 40.

Снимка: Нова ТВ

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук