Магазинерка с нови скандални сведения за изрода Дидо, хвърлил детето си от мост

0
1225

Семейството на Дилян, който вчера сутринта хвърли 5-годишния си син Дариел от мост в Габрово, обитавало жилище на 5-ия етаж в града. Съседи споделят, че семейството не изглеждало проблемно. Родителите имали традиция всеки следобед да изнасят масичка отвън, на която да сядат и да гледат детето как играе. 

Последните дни обаче мъжът бил разочарован и бил напуснат от жена му. Вероятно това отключило агресията в него, добавят запознати в ефира на bTV.

Съседи видели бащата с Дариел последно във вторник.

„Последно ги видях във вторник. Грижеха се за него. Видях го детенцето с една раничка, която му беше купил баща му“, добавя тяхна съседка.

Магазинерката в местния супермаркет обаче добави, че като семейство е „чувала, че не са много добре“.

„Тук е идвал с момченцето да пазарува и сме им правели забележка, че бутат, отварят опаковки. Лично не сме ги хващали в кражба, но сме ги подозирали. Като клиенти иначе не са скандалджии“, добавя тя.

Детето посещавало детска градина, но тревожни скандали от там също не идвали.

Припомняме, че 31-годишният Дилян не е биологичен баща на детето и го е припознал. След като той хвърли момчето от моста, заплаши, че ще се самоубие. Близо 3 часа продължиха преговорите с бащата и в крайна сметка той бе разубеден. Новината за зверството разтърси обществеността на Габрово. Местни жители са категорични, че извършителят на жестокото убийство заслужава смъртна присъда.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук