Милена Фучеджиева скандално: Поли, сключи брак с транссексуална жена от Сирия!

0

„Евровизия е като фестивала „Ален мак”, изригна писателката

Писателката Милена Фучеджиева взриви интернет с реакцията си за конкурса „Евровизия”. Във Фейсбук тя се обърна към българката Поли Генова, която спечели престижното първо място, с призив да се замисли дали да не смени сексуалната си ориентация.

„Единствената причина току-що да изгледам победилата песен на Евровизия беше участието на Поли Генова. Някога имаше един фестивал „Ален мак”, нямам нито време, нито желание да обяснявам, младите ще намерят в интернет какво представляваше. Евровизия прилича на него. Тя е политически фестивал.

Украинката Джамала… И все пак ако беше и полу-мъж, щеше да е съвършена. Певица лишена от чар, посредствен глас, посредствена песен. Но пък хем украинска, хем с ислямски мотиви, новите „европейци“ в Европа явно са гласували за „европейското“ звучене. Две в едно, браво, украински комсомолци, добре се справихте.

Затова, мила Поли Генова, не търси причината за загубата си в нищо друго освен в отново безкрайно тъпия и несвободен свят в който живеем – свят на студена война и на подмяна. Загубата ти няма нищо общо с качествата ти и представянето ти. И ако си достатъчно наивна и друг път да се явиш на този тъп цирк, моля те, преди това стани лесбийка, или поне си пусни брада.

Всъщност имам блестяща идея – сключи брак с транссексуална жена от Сирия. Само така България ще спечели. Помисли, Поли, не се отказвай да направиш България известна”.

www.blitz.bg

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.