Най-успешният кмет на БСП в страната пуска безплатен WiFi в цял Троян

0
126

Интернетът ще покрие и туристически забележителности в околните села

Троян ще стане един от първите градове в България, на чиято територия ще има безплатен интернет. За това съобщи лично кметът на града Донка Михайлова. Безплатният WiFi е проект на Европейската комисия WiFiEU и ще е факт до края на този месец в централна градска част на Троян, градинката пред старото кино, автогарата, читалището в кв. „Василевско“, пред входа на Троянски манастир в с. Орешак, както и в Природонаучния музей в Черни Осъм.

Публикуваме пълния текст от фейсбук страницата на Донка Михайлова:

„Работим по поставяне на 29 точки в общината за предоставяне на безплатен WiFi по проект на Европейската комисия WiFiEU. До края на месец септември ще бъде пуснат безплатен Интернет в централна градска част на Троян, градинката пред старото кино, автогарата, читалище в кв. „Василевско“, с. Орешак – пред входа на Троянски манастир и детската площадка в района на „Фламинго“, в централната част на Черни Осъм и Природонаучния музей. Надявам се, че това е добър подарък за учениците за новата учебна година. И не само за тях :).“

Напомняме, че този месец започва и обновяването на южния вход на Троян (откъм Беклемето), през който преминава целият трафик към Южна България и курортните селища Чифлик, Бели Осъм и Шипково. В края на миналата година бе ремонтиран основно северния вход към града (откъм Ловеч).

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.