Най-успешният кмет на БСП в страната пуска безплатен WiFi в цял Троян

0
292

Интернетът ще покрие и туристически забележителности в околните села

Троян ще стане един от първите градове в България, на чиято територия ще има безплатен интернет. За това съобщи лично кметът на града Донка Михайлова. Безплатният WiFi е проект на Европейската комисия WiFiEU и ще е факт до края на този месец в централна градска част на Троян, градинката пред старото кино, автогарата, читалището в кв. „Василевско“, пред входа на Троянски манастир в с. Орешак, както и в Природонаучния музей в Черни Осъм.

Публикуваме пълния текст от фейсбук страницата на Донка Михайлова:

„Работим по поставяне на 29 точки в общината за предоставяне на безплатен WiFi по проект на Европейската комисия WiFiEU. До края на месец септември ще бъде пуснат безплатен Интернет в централна градска част на Троян, градинката пред старото кино, автогарата, читалище в кв. „Василевско“, с. Орешак – пред входа на Троянски манастир и детската площадка в района на „Фламинго“, в централната част на Черни Осъм и Природонаучния музей. Надявам се, че това е добър подарък за учениците за новата учебна година. И не само за тях :).“

Напомняме, че този месец започва и обновяването на южния вход на Троян (откъм Беклемето), през който преминава целият трафик към Южна България и курортните селища Чифлик, Бели Осъм и Шипково. В края на миналата година бе ремонтиран основно северния вход към града (откъм Ловеч).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук