Народният представител Делян Пеевски пред Топ Преса: Нека светецът ни закриля – битки има и в мирно време

0

Делян Пеевски поздрави българите с Гергьовден. „Щастлив съм да Ви поздравя по повод 6 май – Гергьовден! В историческия и народния ни календар има светли дати, които ни зареждат с ново национално самочувствие, духовни сили и прилив на патриотизъм. Такъв празник за нас, българите, е 6 май – Гергьовден – Ден на храбростта и професионален празник на Българската армия“, написа той в поздрава си.

„Светата православна църква чества подвизите на Свети великомъченик Георги Победоносец – символ на вечната борба между доброто и злото, останал в националната ни памет и в сърцата ни като покровител на всички, които с чест и героизъм са се борили за защитата на Отечеството. И затова днес свеждаме глави пред техния подвиг и патриотизъм„, пише Пеевски.

И напомня за това, което вършат лекарите в борбата със заразата днес. „Битки има и в мирно време. Битки, за които са нужни вяра и чест, доблест и професионализъм, каквито показват нашите лекари в битката срещу COVID-19, които се превръщат в героите на нашето време. На всички именници желая да носят името си с гордост! Бъдете здрави и отговорни и да бъдем обединени!

Нека светецът ни закриля! Честит Гергьовден!“, завършва поздравът.

С уважение Делян Пеевски депутат от ДПС!

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.