Петков в паника: Правителство на ГЕРБ може да мине, ако се случи това!

0
204

Не трябва да се заиграват с кворума другата седмица, защото рискът просто някой да не се появи и реално да падне кворума, би бил скрита подкрепа, изприщи се съпредседателят на ПП

„Бих искал да кажа за всички политически партии – хубаво е всички ясно да кажат дали биха подкрепили правителство на ГЕРБ, или не“, това заяви в кулоарите на парламента съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ (ПП) Кирил Петков.

„Не трябва да се заиграват с кворума другата седмица, защото рискът просто някой да не се появи и реално да падне кворума, би бил скрита подкрепа“, допълни Петков.

„Проф. Габровски е човек, когото ние оценяваме като добър професионалист в своята професия“, допълни той. Петков напомни, че писмено са посочили, че ако Габровски бъде избран, биха разговаряли с него по 16-те политики, които са важни за България.

„В тези няколко дни, които му остават в мандата, той трябва да се фокусира да говори с партии, които могат да го подкрепят“, каза Петков и допълни, че ПП ясно са заявили, че няма да подкрепят правителство на ГЕРБ.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук