Полският Нострадамус смрази с прогноза

0
201

Светът ще изпадне в чудовищен икономически хаос, убеден е Кшищоф Яцковски

През 2022-2023 г. храната и бензинът ще бъдат на купони, парите ще се обезценят и отменят, цените на електрониката ще станат непосилни, убеден е Кшищоф Яцковски – най-известният екстрасенс в Полша.

Обикновено той прави прогнози само за собствената си страна, но този път „разширява“ границите и говори за това, което предстои да се случи в световен мащаб. Прорицателят, наричан още полският Нострадамус, придобива известност, след като предсказва смъртта на полския президент Лех Качински през 2009 г., съобщава „Труд“.

Ясновидецът ясно казва, че смъртта му ще настъпи в резултат на самолетна катастрофа. След всичко случило се, социалните мрежи на Яцковски, в които той споделя прогнозите си на живо, са следени ако не от милиони, то със сигурност от хиляди хора. Много от прогнозите му вече се сбъдват.

И така, пророкът говори за световното блокиране много преди да се случи пандемията от коронавирус. В началото на миналата година във виденията си той вижда хора, които панически бягат „извън страната“ към Полша, а армията трябва да излезе на улицата, за да се противопостави на заплахите.

Голяма катастрофа в Турция

„От втората половина на 2022 г. ще започне толкова сериозна криза, че хората ще трябва да направят избор: да се стоплят или да купуват храна. Светът ще се промени толкова бързо, че ще бъде трудно да разберем от какво да се страхуваме и от какво да сме нервни“, казва Яцковски.

„Видях“ голям флот да навлиза в Средиземно море, който е предназначен да защити нещо. Ясновидецът също вижда, че в околностите на Турция ще се случи нещо необичайно, последствията от което ще бъдат ужасяващи.

Корабите ще блокират региона и ще пазят реда, но екстрасенсът не може да каже какво точно ще се случи. Единственото, което вижда ясно, е как хората раздават бутилки с питейна вода. Европа ще се уплаши и жителите на страните от ЕС ще мислят къде да бягат.

„Тепърва ще има подготовка, мобилизация – всички ще се страхуват, че нападнатата държава ще се надигне и ще отговори. Но това няма да стане. Страхът от този възможен отговор обаче ще бъде изкуствено подхранван“, казва Яцковски пред своите абонати.

В същото време той обръща внимание, че специално ще се подклажда паника сред хората, за да се вземат непопулярни решения, както по време на пандемията от коронавирус. На всички ще се обяснява, че решенията са необходими и временни, а всъщност те са завинаги, предупреждава гадателят.

Европа само от три държави

Той прогнозира недостиг на продукти в магазините. Цените на всичко ще станат не само високи, но и по-високи, което ще доведе до обединяването на някои региони на Европа в едно, което означава, че ЕС ще „умре“ или ще се трансформира в отделни блокове. На мястото на самата Европа ще се образуват 3 напълно нови големи държави и Полша няма да съществува, тъй като ще влезе в състава на една от тях.

Пред очите ни ще се случат неща, които сега дори ни е трудно да повярваме, толкова нереални изглеждат, казва Яцковски. В някои страни по света парите ще изчезнат, това ще се случи и в Европа. Ще има временни пари, които не могат да се държат в ръка.

“Те ще бъдат електронни или като купони, с които ще може да се купува храна, гориво или други необходими неща. А това от своя страна ще доведе до един вид бартер“, обяснява предсказателят.

„Все едно, ако един човек си е изчерпал месечния лимит за нещо, ще поиска от друг, а той в замяна ще даде своя купон за този продукт, който не е използвал. Ограничението ще важи за почти всички стоки, защото след някои събития светът ще бъде изправен пред чудовищен икономически хаос“, посочва Яцковски.

Той „вижда“, че поради хиперинфлацията държавните институции ще започнат да функционират неправилно. Световната икономика ще се срине, а парите ще загубят силата си.

Трета световна война

Има прогнози и за Украйна. Ясновидецът отдавна наблюдава тази съседна на Полша страна. Още през 2005 г. Яцковски пише, че е време Украйна да мисли и да живее в режим на Апокалипсиса. През 2021 г. пророкът казва, че ще бъде извършена атака срещу Украйна, централните и източните райони на Незалежная ще пострадат най-много.

В същото време Яцковски не скрива факта, че причината за пълномащабни военни действия ще бъдат постоянните провокации от страна на Полша. Днес трябва да е ясно, че всички са в състояние на Трета световна война, защото събитията в Украйна не са локален конфликт, споделя той пред последователи в социалните мрежи.

Яцковски също предупреждава, че много скоро Китай ще започне да се проявява активно, да показва своето „истинско лице“, което няма да се хареса много на Запада.

Според ясновидеца, днес в света има само две мощни сили: първата е НАТО, втората е Русия и Китай. Конфронтацията може да породи още повече държави.

Време е да се подготвим за още по-лоши времена, подчертава полският гадател. В бъдеще хората може да се разделят на 2 лагера. Единият ще има всичко, а другият нищо. Онези, които дръзнат да тръгнат срещу системата, ги чакат арести.

В допълнение, нова болест ще се стовари върху света. Но най-ужасната прогноза е, че някои държави ще започнат да вземат деца от семейства и да ги изпращат в специални институции. Това ще стане причина хората да се опитат да избягат с близките си в Латинска Америка в името на спасението.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук