Пъклен план: Симеонов разкри какво се цели с критиките срещу оградата по границата

0
237

Зад хулите срещу съоръжението се крие опит за прикриване на престъпление по служба, а именно – безстопанственост и неизпълнение на задълженията по поддръжка на преградата

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов ще сезира прокуратурата за безстопанственост по отношение на оградата по границата с Турция, предаде БНТ.

Симеонов заяви, че зад критиките срещу съоръжението се крие опит за прикриване на престъпление по служба, а именно – безстопанственост и неизпълнение на задълженията по поддръжка на преградата.

Според лидерът на НФБС отговорност за състоянието на съоръжението носят президентът Румен Радев и бившият министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

„Не мога да търпя хора, които не са стъпили там, някакви палячовци, да говорят, че това било плет или стобор и то с политически цели.

Ами изнвинявайте, ама с това съоръжание България трябва да се гордее. Това е постижение, което ми е коствало години и много нерви.

България трябва да се гордее с оградата и да я поддържа, защото външни лидери идваха и се възхищаваха и цъкаха с език каква стабилна преграда имаме срещу потенциалната мигрантска вълна“, заяви Симеонов.

По повод убийството на младши инспектор Петър Бъчваров той коментира, че не е вярно, че е стреляно от Турция, защото оградата е построена на стотици метри навътре в територията на България и следователно, убийците на граничния полицай са се намирали на наша територия, когато са произвели изстрелите.

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук