Разобличена: Развратна англичанка лъже жени, че е мъж, за да прави секс с тях с изкуствен член. Една от жертвите ѝ се усетила чак след 2 години

0
1489

27-годишната Хейл Нюланд от графство Чешир беше призната за виновна в извратено сексуално насилие, след като стана известно, че тя е мамила приятелките си като се е преструвала на мъж, за да прави секс с тях. За тази цел тя е променяла гласа си, носила е изкуствен пенис, а също така и бельо пристягащо гърдите ѝ.

Звучи невероятно, но по този начин Хейл е успяла да лъже една от жертвите си в продължение на 2 години, съобщава  Lad Bible. През 2015 г. Хейл вече е била осъдена на 8 години затвор, но скоро съдът променил решението си и поискал преразглеждане на делото. Но по време на второто дело тя отново била призната за виновна в сексуално насилие.

Една от излъганите жертви разказала, че Хейл си направила страница във Фейсбук с мъжко име и с чужди снимки. Свидетелката разказала, как Хейл криела гърдите си като ги бинтовала плътно, а в гащите си носела изкуствен член. Обвиняемата обаче твърди, че жалващите се са знаели всичко за истинския ѝ пол и това било само игра.  Жертвата обаче я оборва с мръснишки подробности от десетте им срещи и почти 100-часови разговори по телефона. Впоследствие се оказва, че Хейл е подмамила в сексуалния си капан още 3 жени на различна възраст.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук