Хороскоп за 10 септември: Деви, време е за скъпа покупка

0
172

Овен

Изглежда, че днес ще искате да проведете сериозен разговор с партньора ви, който до сега сте отлагали. Просто започнете да говорите и нещата ще се наредят от само себе си. Не очаквайте на момента половинката ви да предприеме някакви действия, тъй като най-вероятно желанията ви ще са свързани със сериозен финансов ресурс, който към момента липсва. Не се очаква съществена промяна във финансовото ви състояние.

Телец

Говорете повече за вниманието и романтичното отношение, което очаквате партньорът ви да проявява към вас. Необходимо е да напомняте за тези неща и това, което ви харесва, за да събудите подобна активност у партньора ви. Не очаквайте сам да се досеща за всичко, ако не му загатнете. Поставете разумен срок, в който да ви върнат парите, без да се карате и да си разваляте отношенията. Все пак, дайте ясен знак, че не може да ви разиграват.

Близнаци

Семейните двойки ще усетят затоплящата любов в себе си, питаейки особено романтични взаимоотношения и най-вече  брачна отговорност. Възползвайте се от този ден за добри печалби, след което си направете равносметка за всички ваши приходи в последните дни и помислете какво би било добре да направите с тях.

Рак

С подкрепата на звездите, разговорите с вашият партньор ще вървят отлично, така че да свършите куп неща заедно. Заемете с всичко незавършено и захвърлено из дома ви и финализирайте общите ви проекти. Малко по малко ще се доближите към превръщането на дома ви в уютно и красиво място, такова, каквото сте си го представяли. Най-лошото, което може да стане е да допуснете грешка, която ще бъде полезен опит за вас. Нека рисковите инвестиции не бъдат на висока стойност, за да не ви е яд по-късно.

Лъв

Точно, когато си мислите, че всичко с връзката ви върви добре, може да откриете, че сте забравили да направите нещо, което е важно за партньора ви. Извинете се за разсейването и небрежността си, без да влизате в оправдателен режим и се реванширайте веднага, за да покажете, че наистина съжалявате за пропуска, който сте допуснали. Бъдете много бдителни със съхранението на парите си.

Дева

Днес, може да сте приятно изненадани от сериозното отношение на партньора ви и мъдрия начин, по който подхожда към отношенията ви. Дори да имате връзка от съвсем скоро, ще ви стане ясно, че имате стабилен човек до себе си, на който може да разчитате във всеки един момент. Денят е добър да си направите сметка какъв кредит ви е необходим за инвестиция в автомобил или имот.

Везни

Това да премълчавате някои неща, които не са ви по вкуса, за да избегнете спорове, няма да е никак лесно за вас. По-скоро ще предпочетете да дадете честната си оценка за ситуацията в момента. Предприемете необходимите действия, позовавайки се на факти. Потърсете професионална помощ, за да се избавите по-бързо от финансовите тревоги.

Скорпион

Партньорът ви може да не е особено щастлив от всичките ви изисквания и списък с неща, които сте му дали да направи. Преразгледайте желанията си и вижте какво може да махнете, за не карате партньора ви да се чувства като обслужващ персонал. Не превръщайте работата и правенето на пари в единствената и най-важна цел в живота ви. Обърнете внимание на по-човешките и духовни неща, който ви правят по-добър човек.

Стрелец

Днес, може да усетите леко напрежение във въздуха, що се отнася до личните ви отношения. Няма да е нещо голямо, но ще е достатъчно, за да ви развали настроението. Ако до сега сте гледали нещо на някоя витрина на магазин и не сте се решавали на покупка, то днес може да се възнаградите с желаният от вас продукт. Не подминавайте, а влезте в магазина и пазарувайте това, което ще ви направи щастливи.

Козирог

Днес, навярно ще се чувствате благодарни на съдбата за човекът, с който ви е срещнал и сте избрали за свой партньор в живота. Обърнете по-специално внимание на любимия ви човек и го накарайте да се почувства единствен и неповторим. За вас парите днес вероятно няма да представляват някакъв проблем, така че насочете вниманието върху нещата, които ви правят щастливи като това да прекарвате повече време с близките и роднините си.

Водолей

Поставете половинката си на първо място днес и й покажете, че е най-важното нещо за вас в живота ви. Загърбете всички проблеми от миналото и нанесените рани, като говорите и споделяте един с друг. През този ден може да постигнете страхотни резултати в работата и да увеличите приходите си. Не се отклонявайте от целите си и продължете с упорство и амбиция да покорявате нови върхове.

Риби

Партньорът ви може да бъде доста настъпателен днес и дори да се опита да ви командва. Отстоявайте позицията си и покажете на половинката си, че не може някой да ви определя какво и как да правите. Финансовата ситуация, в която се намирате може да доведе доста лишения, които да се отразят негативно на психическото ви състояние. Не е изключено да сте доста затворени и депресирани от липсата на шопинг.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук