Хороскоп за 7 декември! Късмет за две зодии

0
89

ОВЕН

В понеделник вашата решителност по отношение на делата приближава до агресия. Вероятно проблемите са от обществен и делови характер. За съжаление те са трудно разрешими и за повечето от вас усилията ще бъдат напразни. Характерни са лишения, спорове и неприятности по отношение на тях.

ТЕЛЕЦ

Телците ще имат един доста тежък служебен ден. Има неизяснени обстоятелства и ако се отнесете дръзко към неизвестното, ще загубите. Наблюдавайте, слушайте и мълчете. Денят е благоприятен за съдружен бизнес, ще имате успех и във финансовите дела, но бъдете много предпазливи и разчитайте само на разумни действия.

БЛИЗНАЦИ

В понеделник повечето от Близнаци ще се чувстват странно. От една страна, ползотворна оперативност, а от друга – много неизвестни, които ви поставят в състояние на вакуум и дори парализират някои действия. Професионалният понеделник е спокоен и приятен и за повечето от вас съществуват възможности за празнуване на работното място.

РАК

Променливи са условията в понеделник за Рак. Добър е работният ви ден, но често прибързвате, което днес може да има отрицателни последствия. Стремежът на някои от вас за мащабни действия и търсене на нови възможности е голям, не трябва да се отказвате пред най-малките пречки.

ЛЪВ

Не бива да се притеснявате от някои временни неуспехи, които са валидни за голяма част от Лъвовете днес. Те се отнасят до непроведени срещи или невъзможността да постигнете стремежите си в разговори при състояли се контакти. Днес е по-важно да се съобразявате с обстановката около вас и да не влизате в пререкания с колеги или партньори от бизнеса.

ДЕВА

Доста забележителен е понеделник за вас, приятелите или онези, които са свързани с вашия бизнес, ще ви предложат нови перспективи за реализация. Шансът наистина е голям и ще бъде грешка, ако не се възползвате от него. Вероятността за успех е огромна. Предупреждението на звездите е насочено за действията ви с финанси.

ВЕЗНИ

Понеделник е неудобен ден за Везните и в много случаи става въпрос за здравословни проблеми. Но ще имате сили да овладеете създалата се ситуация и да влезете в нормален ритъм. Други от вас, които изцяло са насочили вниманието си към служебните и бизнес задължения, трябва да съблюдават познатия им принцип на равновесие.

СКОРПИОН

Доста объркани и притеснени са Скорпионите в понеделник. Нестабилни в емоционално отношение, някои ще се чувстват самотни, неразбрани и с желание за самоизолация. Изникват проблеми от финансово и административно естество и по принцип деловото ви осъществяване. Професионално трябва да внимавате по повод пари, възможна е измама от човек, което не очаквате.

СТРЕЛЕЦ

В понеделник Стрелците са действени и организирани. Но много от вас ще пренебрегнат условията на обстановката и това може да доведе до затруднения през деня. Те са изразителни за вашите контакти, а в някои случаи могат да доведат до съвсем нежелателни развръзки. Известни положителни възможности имате в сферата на финансите. Очаквайте добри новини, свързани с професионалния ви живот.

КОЗИРОГ

Различни обстоятелства от обществен характер могат да предизвикат някои служебни неприятности в понеделник. Трябва да поддържате постоянство в работата, за да избегнете създалите се обстоятелства. Не се компрометирайте пред началниците си, като показвате нестабилност в характера. Противоречия ще настъпят и в любовния живот на някои от Козирог. Вероятно най-незаслужено мъжете да изживеят нападки на партньорки.

ВОДОЛЕЙ

Характерни са добрите новини за повечето от родените под Водолей в понеделник. Може би те ще извадят мнозина от състояние на стагнация, защото обикновено се свеждат до известие за позитивни промени. Денят сочи само тяхното начало и по тази причина трябва да бъдете сдържани на работното си място. Възможно е колежки да създадат интриги. Действайте разумно, без рискове.

РИБИ

Някои от вас днес надценяват възможностите си и в резултат на това ще поемат задължения, които няма да могат да изпълнят. Не разчитайте на случайните добри обстоятелства, защото това е най-лесният начин за подвеждане. Работещите с пари трябва да бъдат внимателни, тъй като в много случаи действат прибързано и ще допуснат грешки. Не давайте и парични заеми. В личен план очаквайте изненади от интимния партньор. Не обръщайте внимание на препятствията по пътя ви при разрешаването на служебни въпроси. Само така ще се справите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук