Бутикова торта изненада Емрах за рождения му ден (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
14969
Емрах

На 30 ноември рожденик е едно от младите имена в музикална компания “Пайнер“ – Емрах. Изпълнителят определено има повод да бъде много щастлив днес, защото честитките за него са многобройни, а изненади – също не липсват. Една от тях е специален подарък от неговата майка – красива бутикова торта с логото на любимия бранд на Емрах, изработена персонално за него. 

Фики пък сподели емоционален поздрав за своя брат в story в своя Instagram профил, а пожеланията му са за много любов, успех и щастие. Това, което може да издадем в аванс за днешния празник е, че той ще бъде в семейното заведение на фамилия Стораро, а специални гости ще са най-близките приятели на Емрах.

Хубавата новина, с която днес ще зарадваме всички почитатели на младия певец е, че той ще бъде сред звездите, които ще видим в спектакъла “17 години телевизия “Планета“. Това ще бъде своеобразен дебют за изпълнителя на голямата концертна сцена след присъединяването му към най-голямата музикална компания у нас и появата на първия му проект “По такива си падам“, дует с Емилия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук