Вежди Рашидов: Българите си жевеят много добре, просто сме креслив народ

0
3316

През 2018 година се построиха много нови придобивки за българите, март месец ще стане и улица „Граф Игнатиев“, все хубави неща. Малко по-добре живеят българите, отколкото преди. Просто ние сме си ревлив народ по принцип. 

Така депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов коментира в „България сутрин“ почти изминалата 2018 година.

Според него в човешкия живот трябва да се отчитат не само лошите, но и хубавите моменти – нещо, което в България рядко се прави.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

„Едни и същи млади хора, които спасяват София, вървят и снимат 2-3 счупени плочки на „Графа“. Същите снимаха и ремонта на „Ларгото“. Нормално е от 5000 плочки 5-10 да дадат фира. Йорданка Фандъкова е един много качествен кмет, направи много за София“, обясни още депутатът.

Той е сигурен, че президентът Румен Радев и министър-председателят Бойко Борисов рано или късно ще намерят общ път и всички скандали ще бъдат забравени.

„Под 1% от БВП се отделя за култура и това не е достатъчно, но хубавото е, че културата не е в застой. Развива се, прогресира, артистите се замогнаха от труда си. Залите вече са пълни“, категоричен е Рашидов пред Bulgaria ON AIR.

Депутатът от ГЕРБ даде и прогноза за 2019 година: „Ще се направят още малко магистрали, всички ще се радват, още 15-20 нови детски градини Фандъкова ще построи“, bgonair.bg.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Източник: http://rns.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук