ЕКСКЛУЗИВНО! Вижте опорнaта точка на троловете на ГЕРБ срещу президента на България!

Коментарите оставяме на вас…

0
9296

След като ние от екипът на Информационна агенция „Дейли Прес“, разкрихме, че по времето на президентската кампания, ГЕРБ бяха наели 6000 трола, които да уронват престижа на тогава кандидат – президента ген. Румен Радев, днес, няколко месеца след избирането му, с ужас установихме, че тролската атака срещу главата на Републиката от озлобените членове на ГЕРБ продължава.

Под статията ни за бруталната атаката срещу Радев, явно не координирали се един с друг фалшиви профили на троловете на ГЕРБ, един след друг през няколко сеунди публикуваха следния безмислен текст

Това не е гербаджийска атака бе нищожно журналистче това че не става за президент се вижда от всеки здраво мислещ човек„.

Идентичните коментари са публикувани от два наскоро създадени профила с имена Христиана Тодорова и Vase Emakaveev. Ние от Информационна агенция „Дейли прес“ естествено ги докладвахме на Фейсбук, защото не смятаме, че е допустимо и морално, една партия, претендираща за европейска и демократична, да използва мракобесни способни за очерняне на президента на държавата ни.

Коментарите оставяме на вас…

Тролове на ГЕРБ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук