Единствено в ДЕЙЛИ ПРЕС! Корнелия Нинова блъфира за оставката на Бойко Борисов, но той може и да я подаде. И да победи БСП на предсрочни избори (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Обаче бунт, метеж и "кървав държавен преврат" не се задава освен в "профилактичните ПИКови мероприятия"

0
69355
Снимка/източник: Петър ХРИСТОВ, ФОТОРЕПОРТЕР НА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ "ДЕЙЛИ ПРЕС" / София

Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Оставката на Бойко Борисов е на дневен ред след края на Европредседателството, но НИКОЙ РЕАЛНО НЕ МУ Я ИСКА. Сарая осребрява яко, БСП ще загуби тежко предсрочни парламентарни избори.

Корнелия Нинова блъфира, че иска оставката на Бойко Борисов, но след приемането на бюджета може и да я получи. Б.Б. е позвънил на Цветан Цветанов от Египет и му е наредил да стяга структурите на ГЕРБ за избори.
    
„Стратегията на БСП е – предсрочни избори! Стройна, бърза организация по подготовката на предсрочни избори – в петък събираме Националният предизборен щаб“, заяви Нинова на пресконференция на „Позитано“20.

БСП не е завършила представянето на „Визия за България“, предизборният щаб не е структуриран по места – новият председател на Националния предизборен щаб Георги Свиленски дори не се е запознал с колегите си в областите.

БСП има да прави конгрес през януари, след това да се готви за евровота. Ако натисне за избори „две в едно“, ще загуби, защото избирателите на БСП не се мобилизират на макс на евроизбори, при ГЕРБ е точно обратното.

БСП ще загуби и от избори „две в едно“ наесен – ГЕРБ контролира местната власт. „Позитанци“ ще загубят катастрофално при такъв сценарий.

БСП може да спечели само при един вариант – ВСЕНАРОДЕН БУНТ СРЕЩУ ВЛАСТТА НА БОЙКО БОРИСОВ, КОЙТО ГО ПРИНУЖДАВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА и той слезе от властта смазан, прогонен с камъни като Жан Виденов.

След това служебният кабинет на Румен Радев трябва да подгони министрите на ГЕРБ и да ги мачка до изборите, повече отколкото Пеевски газеше Цветанов.

Обаче бунт, метеж и „кървав държавен преврат“ не се задава освен в „профилактичните ПИКови мероприятия“.

Ако оставката е резултат на парламентарна сценка, разиграна от Бойко Борисов, ГЕРБ ЩЕ НАМАЧКА БСП НА ИЗБОРИТЕ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук