Ексклузивно в ДЕЙЛИ ПРЕС! БАРЕКОВ: Убиха журналист по брутален начин, суданец бивш военен нападна жената и детето на Сидеров! Къде е Каракачанов? Къде е премиера?

Наистина имаме джендърско управление

0
7240
Снимка: ТВ7

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков по повод убийството на журналистката от Русе. Вижте в Информационна агенция „Дейли Прес“ какво написа той по темата в личният си профил в социалната мрежа!

* публикуваме без редакторска намеса 

„Убиха журналист по брутален начин, суданец бивш военен нападна жената и детето на лидера на патриотите в парламента, мигранти стреляха срещу българи в центъра на София. Къде е Каракачанов? Нали като вицепремиер отговаря за вътрешния ред и сигурност, нали отговаряше за мигрантите? Къде е премиерът? Да не би да мълчат защото не са им се обадили халваджияните от Помиярите на ефира?

А в петък вечер, когато бе нападната Деница Сидерова с детето и на метри имаше десетки колеги на Волен в депутатските блокове и никой не дойде да види какво става….Наистина имаме джендърско управление. Само, че нашите “джендъри” и “султани” управляват или през телевизора или паднали под масата.“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук