Ексклузивно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! Изстрел в главата убил на място 17- годишния Гошко от Монтана (СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ)

В колата на задържания е намерен газов пистолет, научи Информационна агенция "Дейли прес", но все още не е ясно дали е стреляно с него

0
21833
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Репортер на място: Борислав ДИМИТРОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / МОНТАНА

Криминално проявен и осъждан условно за притежание на наркотици мъж на 38 години от Монтана е задържан за убийството на 18-годишния Гошко Г.Б. от ромския квартал на Монтана „Огоста“, станало към 13 часа днес в гора край града, научи преди минути Информационна агенция „Дейли Прес“.

Задържаният е открит недалеч до мястото на престъплението, след претърсване на гората и местността на убийството „Пъстренеца“ със следови кучета, извикани за случая от поделението за обучение на водачи на следови кучета в Берковица, съобщиха от полицията пред агенция „Дейли Прес“.

В колата на задържания е намерен газов пистолет, научи Информационна агенция „Дейли прес“, но все още не е ясно дали е стреляно с него.

Убийството е станало към 13 часа днес, когато Гошко Борисов и неговият дядо Георги Георгиев на 55 години събирали дърва и косели трева в гориста местност до някогашно летище край Монтана. От някъде проехтели три изстрела и един от куршумите улучил младежа в главата.

Той паднал и издъхнал на място.

В момента се правят балистични експертизи за установяване оръжието на престъплението и аутопсия на трупа. Установява се дали задържаният е собственик на гората, дали е нает от собственика за охраната й или пък случайно е минавал от там.

В квартал „Огоста“ има засилено присъствие на полиция и жандармерия и към момента няма инциденти, обявиха от полицейската дирекция в Монтана.

Снимка на Atanas Marinov.

Снимка на Atanas Marinov.

Снимка на Atanas Marinov.

Снимка на Atanas Marinov.

Снимка на Atanas Marinov.

Снимка на Atanas Marinov.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук