ИЗВЪНРЕДНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Пожар избухна в сградата на Средно училище „Възраждане“ в Русе (СНИМКИ/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

За щастие днес е неучебен ден и в сградата не е имало деца

0
7676
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" Манол ДИМИТРОВ

Репортер на място: Катя ИЛИЕВА, КОРЕСПОНДЕНТ НА ДЕЙЛИ ПРЕС / РУСЕ

Пожар избухна в сградата на Средно училище „Възраждане“ в Русе, предаде кореспондентът на Информационна агенция „Дейли Прес“ от крайдунавския град.

Пламъците задействаха алармената система на сградата. Частна охранителна агенция, която отговаря за сигурността в учебното заведение, пристигна на място, след което бяха повикани и органите на реда.

На сигнала се отзоваха два екипа на Второ районно управление на полицията в Русе, които отцепиха района, а два пожарни автомобила от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Русе се заеха с гасенето на пламъците. 

Пожарът е избухнал на четвъртия етаж в хранилище.

Към 15 часа пожарът вече е изгасен, като няма данни за пострадали хора. Нанесени са обаче сериозни материални щети. 

За щастие днес е неучебен ден и в сградата не е имало деца.

Предполага се, че пожарът е причинен от късо съединение. 

Причините и обстоятелствата, довели до инцидента, се изясняват.

ИЗВЪНРЕДНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Пожар избухна в сградата на Средно училище "Възраждане" в Русе (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Репортер на място: Катя ИЛИЕВА, КОРЕСПОНДЕНТ НА ДЕЙЛИ ПРЕС / РУСЕПожар избухна в сградата на Средно училище "Възраждане" в Русе, предаде кореспондентът на Информационна агенция "Дейли Прес" от крайдунавския град.Пламъците задействаха алармената система на сградата. Частна охранителна агенция, която отговаря за сигурността в учебното заведение, пристигна на място, след което бяха повикани и органите на реда.На сигнала се отзоваха два екипа на Второ районно управление на полицията в Русе, които отцепиха района, а два пожарни автомобила от Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" – Русе се заеха с гасенето на пламъците. Пожарът е избухнал на четвъртия етаж в хранилище.Към 15 часа пожарът вече е изгасен, като няма данни за пострадали хора. Нанесени са обаче сериозни материални щети. За щастие днес е неучебен ден и в сградата не е имало деца.Предполага се, че пожарът е причинен от късо съединение. Причините и обстоятелствата, довели до инцидента, се изясняват.

Публикувахте от Daily Press – Електронен таблоид в Понеделник, 24 септември 2018 г.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук