ИЗВЪНРЕДНО В DAILYPRESS-bg.com TV: Ето го убиеца от „Надежда! Въоръжен е и много опасен (СНИМКА)

Трагедията се разиграла в понеделник следобед

0
26817
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Шефът на СДВР Ивайло Иванов направи извънредно изявление пред журналисти в столичния ж.к. Надежда, където тази вечер бе убита млада жена.

Както съобщихме, полицията издирва мъжа на убитата, който е изчезнал с детето на
двойката. Мъжът е въоръжен със законно оръжие, изчезнал е с „Фолксваген“, каза Иванов, но подчерта, че повече подробности ще бъдат оповестени от пресцентъра на МВР.

Във връзка с изясняването на обстоятелствата около тежко криминално престъпление, Столичната полиция издирва мъжа от снимката, съобщиха от пресцентъра на МВР. Той се придвижва с автомобил „Фолксваген Голф“, сив металик, с регистрационен номер СВ 46 99 АХ. Вероятно с него пътува малко дете. Молим гражданите, които ги забележат, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана. По непотвърдена от МВР информация това е съпругът на починалата 24-годишна жена от ж.к. „Надежда“.

Младата жена бе намерена мъртва с прострелна рана в апартамент в столичния квартал „Надежда“, а детето й, което е на 1 година се изидирва.

Трагедията се разиграла в понеделник следобед. По първоначална информация жената живеела на семейни начала с мъж, от който има дете.

Родителите на жертвата се обадили в полицията, след като цял ден нямали връзка с дъщеря си. Младата жена не отговаряла на телефона си, а апартаментът бил заключен. Наложило се полицаите да влязат в жилището с ключар, който
разбил входната врата. В апартамента ченгетата се натъкнали на простреляната жена, а детето липсвало.

Малко по-рано съсед в блока чул изстрелите и също се обадил в полицията. Униформените открили трупа на жената с изстрел в главата. Предполага се, че извършителят е половинката на жената. Между тях е имало скандали от няколко месеца. В жилището на жената е живяло и детето им. След престъплението то не е открито в жилището. Предполага се, че мъжът, който е обявен за издирване, е застрелял половинката си, взел е детето и е изчезнал в неизвестна посока.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук