ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Гей двойка е била пребита в центъра на София

Двете гей момчета биват пребити, а резултата от кървавия побой е счупен нос, хематоми и тежки наранявания

0
74366

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / София

Гей двойка е била пребита в центъра на София тази вечер. Това научи Информационна агенция „Дейли Прес“.

Инцидентът се е случил в късните часове при неочаквани обстоятелства. Двете момчета, чиято идентичност ще запазим анонимна от съображения за сигурност, са празнували с приятели изпращането си, преди да заминат заедно в чужбина.

На път за въпросното място двамата биват спрени от трима мъже в преминаваща кола, които им предлагат да отидат на стриптийз бар. След като момчетата отказват, те отнасят множество обидни подигравки и подвиквания, но продължават към набелязаната точка.

След поръчка в стол за бързо хранене, един от касиерите на заведението също започва да се отнася подигравателно с тях. В резултат на това, двете момчета решават да откажат поръчката и си поискват парите обратно. Това предизвиква допълнително напрежение и хомофобско отношение от страна на касиера, който директно ги нарича „педали“, замеря ги с дюнера и се нахвърля на бой. След като сблъсъкът се пренася на улицата пред заведението, към него се присъединяват и мъжете от колата, които преди това им се подиграват и се оказва, че са седнали в съседното заведение. Двете гей момчета биват пребити, а резултата от кървавия побой е счупен нос, хематоми и тежки наранявания.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС TV!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук