ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Дефектирал кюнец вдигна пожарната на крак, паркирани коли пречат в Русе (СНИМКИ/ВИДЕО)

Сигналът е бил за дим в къща на ул. „Петко Каравелов“, в центъра на Русе

0
2458
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com) Петър АЛЕКСАНДРОВ

Репортер по темата: Петър АЛЕКСАНДРОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / Русе

Голямо количество пушек вдигна на крак пожарната днес по обед в Русе, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Сигналът е бил за дим в къща на ул. „Петко Каравелов“, в центъра на Русе. На мястото са били изпратени два противопожарни автомобила, като огнеборците не са установили пламъчно горене.

Тъй като проблемът е бил в подпокривното пространство, се е наложило да разкрият керемидите. При обследване на коминното тяло е било установено, че има дефектирал кюнец, през който димът се е връщал обратно в стаите. Собствениците са получили предписание с мерките, които трябва да предприемат за отстраняване на проблема.

Пожарът обаче извади отново на дневен ред въпроса със затруднения достъп на специализираните автомобили. Заради паркиралите автомобили в уличките в центъра, особено в непосредствена близост до кръстовищата, пожарните не могат да маневрират и завива. Налага се да се търсят собствениците на колите, които да ги преместят, за да успеят противопожарните автомобили да стигнат до дадения адрес.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ И ВИДЕО В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук