ИЗВЪНРЕДНО И САМО В DAILYPRESS-bg.com TV: Полицията блокира София с тежка военна техника срещу евентуален криминален метеж

Пред Информационна агенция "Дейли Прес" TV преди ден шефът на СДВР Ивайло Иванов заяви, че полицията има готовност да отговори на опити за нарушаване на обществения ред с цяла строгост на закона

0
73436
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com

Тежка военна техника, бронетранспортьори и стотици полицаи и жандармеристи са блокирали столицата от площад „Александър Батенбрег“ до Ларгото и Министерски съвет, както и около площада на президенството и Художествената галерия, видя Информационна агенция „Дейли Прес“ TV.

МВР е в готовност за предотвратяване на евентуален кървав метеж и криминално учасите на обявени за днес протести.

Припомняме, че повечето от действията в градовете в страната бяха вече отменени от организаторите.

Протести няма в Бургас, Перник, Благоевград. В още десетки населени места също се отказват от излизане на улицата, след като стана ясно, че участват криминално проявени и мутри. Хората масово се страхуват от ексеции, а в Перник стана ясно, че част от протестиращите в миналите дни са излизали на улицата срещу заплащане (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Пред Информационна агенция „Дейли Прес“ TV преди ден шефът на СДВР Ивайло Иванов заяви, че полицията има готовност да отговори на опити за нарушаване на обществения ред с цяла строгост на закона.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук