Изверг! Мъж нападна с дърво родилка и кученцата й

0
3987
Пловдивчанин бе наказан с акт за дребно хулиганство след скандал В Кючука. В последствие обаче глобата му бе отменена.

Кавгата станала на улица „Грамада” в Кючук Париж в средата на декември. Иван Иванов посетил с баща си барака, намираща се на въпросната улица. В двора в съседство е имало куче, което се спуснало към мъжете. Те позвънили на телефон 112, за да се вземат мерки спрямо кучето. В същото време, жена, работеща в строителна фирма в съседната бизнес сграда, видяла какво става и слязла при Иванов. Тя хранила животното и отказала да го махне от двора.

Последвал скандал, в който се намесили собственикът на строителната форма и негови подчинени. На място дошла полиция и всички посетили Първо районно. Пред униформените Иванов заявил, че мениджърът го ударил в лицето и ако не са били подчинените му, е щял да продължи с действията си.

В крайна сметка на Иванов е съставен акт за дребно хулиганство, съобщава „Трафик“.

Коренно различна версия бе представена от г-жа Будакова. Тя разказва, че Иванов действително е бил в имота си, но кучето било в съседния на неговия. Животното било женско и имало четири малки. За да брани рожбите си, кучката започнала да лае по мъжа. Тогава той взел едно дърво и тръгнал да удря животното. Собствениците на фирмата видели действията на Иванов и се втурнали към улицата.

Те заедно със свои служители спрели обезумелия мъж, който междувременно  повикал полиция.

„Никой не го е удрял. Той крещеше по нас, да махнем кучето. То дори не е наше. Въпросното животно е улично, което роди в съседния имот и трябва да подчертая, че то не е посягало на господина. Не ние, а той бе агресивен към нас. Отзоваха се от зооветеринарния комплекс, които прибраха кучетата. На следващия ден в полицията обяснихме каква бе реално ситуацията и му съставиха акт, разказа г-жа Будакова.

Иванов обаче е обжалвал наказанието – акт за дребно хулиганство,  пред Районен съд – Пловдив. По време на заседанието обаче, не се намериха доказателства за авторството на деянието и глобата бе отменена.

Решението подлежи на обжалване и протест в 14 дневен срок./блитз.бг/

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук