Извънредна ситуация във ВИП Брадър! Един от съквартирантите едва не умря и изхвърча от Къщата (СНИМКИ)

0
2218

Поредна извънредна ситуация разтърси ВИП Брадър. Както БЛИЦ вече писа трима от съквартирантите Божана, Валентин Кулагин и Веселин Плачков бяха „принудително изгонени“. Да, но поне така си мислиха останалите обитатели в реалити формата.  Тримата бяха настанени в „изправителен център“, който Големият брат бе приготвил специално за тях. Това се оказа изцяло затворена стая с три легла, която бе нещо средно между лудница и затвор.

Но за един от тримата това се оказа голям здравословен проблем и за малко не пукна пред камерите. „Биг Брадър, моля ви веднага ме изкарайте от тук. Ще разбия вратата. Не е заради Кулагин, не е заради нещо друго, но не се чувствам добре. Не мога да издържа. Имам клаустрофобия и не мога да издържа тук. Стана ми лошо, почна да ме блъска паниката и ще направя някоя беля“, започна да се вайка Веселин Плачков, който видимо не изглеждаше добре.

Докато Божана и Кулагин си говориха в затвореното пространство актьорът продължи да снове зачервен из помещението и след малко отсече: „Отивам да им кажа, че си тръгвам. Няма да стане“. Водещите на дейли епизода Александра Сърчаджиева и Азис съобщиха, че Плачков е бил спешно прегледан от спешен екип, който да установи здравословното му състояние. „След спешен медицински преглед Веселин прецени, че няма възможност да продължи участието си във ВИП Брадър. Той прекрати своето участие“, каза Александра.

СНИМКИ ТУК

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук