неделя, април 28, 2024
Google search engine
дом Власт и държава Каракачанов препоръча на колегите си по-често да ходят на военни празници

Каракачанов препоръча на колегите си по-често да ходят на военни празници

0
230
Лидерите на "Обединени патриоти" - Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов

Тук трябва да уважим сините барети, заяви военният министър Красимир Каракачанов на празника на Българския военен парашутист, който в София бе отбелязан с поднасяне на венци пред Паметника на парашутиста.

За Командването на специалните сили в комисията по отбрана има пълно съгласие. Убеден привърженик съм на това, че трябва да има Командване на специалните сили. Няма пречки това да се случи и не виждам някой да е изразил друго становище, каза военният министър.

Запитан как си обяснява поведението на своя коалиционен партньор Волен Сидеров, министърът отговори: „Трябва да идват по-често на военни празници и ще имат всички добро настроение„.

Припомняме, че преди ден от НФСБ поискаха оставката на Волен Сидеров като председател на ПГ на Обединените патриоти. Причина за снетото доверие е нарушаване на договорките в коалицията от лидера на „Атака“, според Валентин Касабов.
Надписите, които текат на черния екран на телевизия „Алфа“, както и поисканата оставка на новоназначения вътрешен министър Младен Маринов след агресия на пътя към съпругата на Сидеров, са причина за недоволството в коалицията.

Синята каска изигра своята роля на оня етап, сега трябва да търсим друго средство, каза Каракачанов в коментар на журналистическо питане дали няма да бъде помирител в малката коалиция.

За предложението трите партии в Обединени патриоти да имат ротационно председателство на коалицията, Каракачанов смята, че ще бъде обсъдено следващия вторник на коалиционен съвет.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук