Наказаха полицай в Търново за арогантно държание и заплахи (ВИДЕО)

0
12744

Полицай от Велико Търново беше наказан дисциплинарно за арогантно държание и заплахи, пише БНР.

По време на проверка за шум през нощта полицаят заплашил със саморазправа млади футболисти.

Случаят е от края на месец август. Тогава полицейски патрул е изпратен към адрес за силна музика. В апартамента имало купон на млади футболисти от юношеските отбори на „Етър“ Велико Търново и „Локомотив“ Дряново.

След проверката в социалните мрежи се появява видеоклип, в който се вижда как полицаят обижда и заплашва с физическо насилие футболистите.

Случаят предизвиква остра реакция в интернет пространството. Това става повод за проверка в Областната дирекция на МВР в Търново. 

Проверката завърши с дисциплинарно наказание за униформения. Той не е отстранен от работа.

Ръководствата на двата футболни отбори от своя страна наложиха наказания на младите футболисти.

Полицай посегна на млади футболисти

Служител на Районното управление на полицията във Велико Търново псува и обижда грозно юноши от два футболни отбора- ФК „Етър“ и „Локо“ Дряново, показва видеоклип, който взриви социалните мрежи. Скандалното видео е публикувано с гневен пост от Марио Дулев преди 6 часа и вече има 553 споделяния близо 70 коментара.Инцидентът е заснет преди няколко дни по време на проверка на полицията в жилище заради сигнал за силна музика. Очевидно няколко от младите футболисти са се събрали на купон и са обезпокоили съседите си.Видеоклипът показва как единият от унифомените е особено агресивен и рита, псува, и обижда с грозни думи децата. Марио Дулев обаче твърди в поста си, че младите футболисти са били и удряни.Клипчето е съпроводено от гневен коментар на Дулев, който разсъждава така ли трябва да се държи един блюстител на реда с подрастващите и какъв пример им дава с мутренското си поведение.По информация на Таймс. бг., арогантният полицай е Цветомир Цонев от Горна Оряховица, който е служител на РУ- Велико Търново. По случая е назначена дисциплинарна проверка, съобщи Христо Христов – заместник -директор на ОДМВР. „Ще бъдат разпитани всички лица, присъствали на проверката на полицаите в жилището и самите полицаи.“

Публикувахте от България е моята родина в Сряда, 29 август 2018 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук