ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Пошлост и разврат във „ВИП Брадър“! Жените показаха голи дупета за сочни целувки от мъжете, дори Яя се включи! (СНИМКИ 18+)

0
5465
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Поредната мисия в Къщата на „ВИП Брадър“ шокира зрителите. Мъжете в къщата трябваше да целуват някоя от дамите в шоуто. Шокиращо, но дори Яя, въпреки религията си уагабунга, реши да участва в предизвикателството. 

Дамите се съблякоха само по бански и получиха множество целувки пред палавите погледи на съквартирантите си. Сочните целувки бяха по ръцете, краката, корема, дупетата и гърбовете на звездите, а залогът бе огромен – всякакви екстри в къщата и фитнес уреди. 

Победители в надпреварата бяха Цецо Андреев и Албена Вулева. Гримьорът даде на устата журналистка цели 168 целувки по цялото тяло. 

Общият брой на целувките, които учените от силния пол оставиха по кожата на жените е 547. Минималният брой целувки, за да може мисията да бъде успешна, бе 400. Така съквартирантите си върнаха фитнес уредите и всички вещи в къщата, включително и багажът на Станимир Гъмов, който бе заложен за парти за рождения ден на Цецо Андреев още през първата вечер на звездите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук