Певицата Краси Йорданова разкри, че „Има истина една…“ в този живот

0
2290
Краси Йорданова / снимка: Дилян Марков

В 12 часа на 22.09 излезе новата песен на певицата Краси Йорданова „Има истина една…“, чиято музика е написана от Мирослав Костадинов – Миро. Тя вече може да бъде видяна във официалната страница на изпълнителката във Фейсбук и в канала й в youtube.

„Има истина една“ е песен, в която вложих цялото си сърце и я изработих и записах с много любов, вярвайки, че тази любов ще достигне  до хората. Приемам песента като едно завръщане към истинските ценности  в музиката и в живота. Гордея се с нея!“, заяви Йорданова.

Чрез песента „Има истина една…“ певицата иска да провокира хората да се замислят за всичко онова, което е важно за тях, за всичко онова, което ги кара да се чувстват щастливи, да се борят за него и да не си позволяват да го изгубят.

„Песента е посветена на любовта в най-чистия й вид, такава каквато все по-рядко се среща в нашето съвремие. Истината е, че все повече хора пренебрегват силата на това велико чувство, което е в състояние да променя животи, да дава сили, да дарява щастие и да дава смисъл на нашето съществуване. Друг основен момент е едно от най-разрушителните  чувства, наречено гордост, което стои в основата на разрива на голяма част от човешките взаимоотношения. Често гордостта ни пречи в създаването на щастливия и пълноценен живот, за който всички мечтаем и към когото се стремим“, разкри Йорданова.

Певицата избра тази емблематична дата за своето завръщане на българската сцена, след 7 години в САЩ, защото независимостта е едно от най-важните човешки права и фактори, за да се чувстваш добре и да живееш пълноценно.

„Има истина една“ – Екип

 

Музика: Мирослав Костадинов – Миро

Текст: Краси Йорданова

Аранжимент: Мага

Вокална подготовка: Асен Митев

Фотографии и  видео заснемане: Дилян Марков

Видео монтаж: Игнати Йорданов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук