Песента „Има истина една“ с премиера на 22-ри септември

Какво се случи досега?

0
3893
Краси Йорданова / снимка: Дилян Марков

Остават броени дни до премиерата на песента на Краси Йорданова – „Има истина една”. Пускането й беше съпроводено с различни инициативи, които започнаха на 1 септември. Тяхната цел беше постепенното да се вдига завесата покрай разкриването на детайли около заснемането на видеото към песента.

Седмица преди премиерата, Краси Йорданова пусна тийзърт на песента – https://www.youtube.com/watch?v=vYti3Pc-UAM&feature=youtu.be, от който може да се види част от клипа и музиката, написана специално за изпълнителката от Мирослав Костадинов – Миро.

Дългоочакваната премиера на „Има истина една” ще е на 22-ри септември, когато България чества своята Независимост. Клипът ще може да бъде видян във Фейсбук страницата на изпълнителката https://www.facebook.com/yordanova.krassi и в нейния канал в youtube, а след това се очаква видеото да се завърти и в ефира на музикалните телевизии.

В официалната си страница във Фейсбук,  изпълнителката написа, че новата й песен е с истински красиво и чувствено послание, в която се обединяват талантите на тандема – Миро, Мага и Краси Йорданова, които чрез нея искат да докоснат сърцата на слушателите и да ги провокират да се замислят за всичко онова, което е важно за тях, което ги кара да се чувстват щастливи, да се борят за него и да не си позволяват да го загубят.

„Има истина една“ – Екип

Музика: Мирослав Костадинов – Миро

Текст: Краси Йорданова

Аранжимент: Мага

Вокална подготовка: Асен Митев

Фотографии и  видео заснемане: Дилян Марков

Видео монтаж: Игнати Йорданов

Какво се случи досега

В първата събота на септември в официалната страница на Краси Йорданова бяха пуснати снимки от мейкинга, показващ работния процес по създаването на визията на „Има истина една“. В деня на Съединението на Източна Румелия с Княжество България ще бъде пуснато видеото, което е запечатало вълнуващите моменти от подготовката и заснемането на клипа. Шест дни по-късно ще бъде публикувана специална фото сесия, дело на известния моден и рекламен фотограф Дилян Марков.

 

ЧАСТ ОТ НАГРАДИТЕ НА КРАСИ ЙОРДАНОВА

  • „Златният Орфей“ – специална награда за песента „На баща ми с любов“ по музика и текст на Илия Кънчев
  • „Ялта – море друзей“, Ялта, Украйна, Международен фестивал за изпълнителско майсторство – Трета награда
  • „Полет към звездите“, Черкаси, Укайна, Международен фестивал за изпълнителско майсторство – Втора награда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук