Прокоба! Предизвестие за кървавото убийство ли е показал Викторио дни преди драмата в жк „Надежда“?

0
4342

Тежка загуба дни преди фаталното двойно убийство е белязала живота на Викторио Александров. Мъжът, който е заподозрян за убийството на 23-годишна жена в столичния квартал „Надежда“ и на детенце на 1 годинка, е претърпял загуба на близък човек.

Това личи от профила му в социалната мрежа, където само преди 4 дни на 26 октомври (Димитровден) Александров е публикувал жалейка. Към нея няма никакво описание. Коментарите също са спрени. От профила на заподозряния за двойното убийство не става ясно кой точно свой близък е загубил.

Не е изключено обаче чрез жалейката Викторио да загатва за това, което ще извърши 4 дни по-късно. Както вече стана ясно, седмица преди кървавото деяния, той и приятелката му, с която живеели на семейни начала, са се скарали жестоко. Стигнало се дотам, че той се изнесъл от общото им жилище. Дни след това в профила му се появява жалейката, а още 4 по-късно 23-годишната жена и момиченцето й на 1-година са мъртви. Междувременно прави впечатление, че в профила на Виткорио няма нито една снимка с убитата му приятелка.

Снощи бе открит трупа на 23-годишна жена в столичния квартал „Надежда“. Тя е издъхнала от две огнестрелни рани. Тялото бе открито от майка й, която установила, че детето на младата жена – момиченце на 1 година, липсва от апартамента.

По-късно снощи той и детето са открити на бензиностанция край Горни Богров. Мъжът гръмнал момиченцето, което е издъхнало няколко часа по-късно в „Пирогов“. Направил е и опит за самоубийство, но неуспешен. Заподозреният за двойното убийство е без опасност за живота, съобщиха от спешната болница.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук