САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Адвокат Златина Петрова: Не би трябвало никой да иска оставката на Симеонов! След това изказване той трябва сам да изчезне от света на политиката!

"Трябва да бъдем заедно и да потърсим правдата", заяви гостенката

0
2232

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Адвокат Златина Петрова коментира безобразното изказване на вицепремиера Валери Симеонов, който нарече майките на децата с увреждания „кресливи жени“, а децата „уж болни“.

Златина Петрова беше видимо разгневена от думите на вицето и започна с думите, че да си майка е най -достойното, най – святото и най – трудното нещо на света.

„Тези жени са там, защото искат да ходят на работа. Защото искат тези уж болни деца да бъдат поети от специалисти, да имат условия на живот и на работа и няма как, който и да било да си позволи да обиди по един такъв срамен и недостоен начин, която и да било българска майка!“, продължи Петрова.

„Не би трябвало никой да иска оставката на Симеонов. След това изказване той трябва да изчезне от света на политиката!“, категорична бе гостенката.

Петрова припомни, че всеки един от народните представители, встъпвайки в длъжност е положил клетва да спазва Конституцията и във всичките си действия да се ръководи от интересите на българските граждани. 

Петрова призова българските мъже да излязат и за застанат до българските майки, борещи се за децата си.

„Трябва да бъдем заедно и да потърсим правдата“, заяви гостенката.

Гостенката обяви, че в понеделник в 12:30 пред Парламента ще се състои протест за искане на оставката на Валери Симеонов и призова всички български граждани да застанат до майките на деца с увреждания. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук