САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Бъргария забрави за още един псевдо патриот на Каракачанов, който също е с двата крака в корупцията!

Харалампиев - "кадрова грешка", а Дюлгеров какъв е?

0
32007
Снимка: Веселин Боришев

Петър Харалампиев не е единствения „БГ патриот“ склонен към корупция и сделки „под масата“. Явно по – голямата част „патриотите“ и в частност, тези поддадени от силовия вицепремиер Красимир Каракачанов имат тази склонност. Доказателство за това е още един виден кадър на „БГ Патриот“, който е лансиран от министъра на отбраната и се забърка в схема за пари и подкупи, това е Петко Дюлгеров, бивш кмет на район „Младост“ и посредник в даване на подкупа между Десислава Иванчева и Александър Ваклин, като тихомълкум е отклонил 14 000 евро за себе си.

Покрай скандала с кметицата, подкупа и шумната МВР акция, остана на заден план информацията за кариерата на Петко Дюлгеров. Като кмет на район „Младост“, той е издигнат от ГЕРБ, но по-късно „партията-майка“ отегля доверието си към него, заради съмнителни обществени поръчки. Тогава той бива препознат от патриотичната неправителствена организация „БГ патриот“, която неофициално е сателит на ВМРО и банка кадри за лидера на партията Красимир Каракачанов.

Петко Дюлгеров се оказа свързан с близката телевизия до ВМРО, „България 24“ като водещ на собствено предаване „БГ патриот“. След избухването на скандала с Десислава Иванчева и неговото арестуване, всички предавания бяха свалени от сайта на телевизията и изтрити от интернет пространството, включително и от youtube с надеждата, че ще заличат следите и неговото име няма да се свързва с патриотичната организация, която е част от управлението на страната. Пред съда той твърди, че е взел парите, за да спонсорира тв предаване, като най вероятно визира въпросното предавне, което беше заличено от патриотичната телевизия.

Петър Харалампиев се оказа „кадрова грешка“ според думите на вицепремиера, а какво определение ще даде за Петко Дюлгеров или по – лесно изглежда да изтриеш следите за неговото минало и да се правиш на „ни лук ял, ни лук мирисъл“.

Явно патриотите имат навика да прибират в своите редици, кадри които са изхвърлени дори от пропитата с корупция и машинации ГЕРБ и това ни най – малко не ги притеснява. Те са на власт и смятат, че там ще останат вечно и могат да безчинстват в държават или пък виждат, че се превръщат в „политически трупове“ и гледат да напълнят банковите сметки като за последното, знаейки че друг път няма да има.

За съжаление като всичко в България, дори и патриотичната идея е опорочена и е представлявана от кадри, които по – скоро я позорят, отколкото да я издигат в национална гордост. Тези двамата не са единствените черни петна в кликата наречена БГ ПАТРИОТИ!

КОГА ЩЕ ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ ТЕЗИ АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ ПАТРИОТИ, КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА ЛИЧНОТО СИ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук