САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Васил Петев: Всеки в тая държава иска да играе „Стани богат“ и да печели всичко, с въпрос за 50 лева! Остава обаче питането, а акциза, кой ще го плаща?

Ангел Джамбазки, този млад Троцки, въоражен с револвер, очила и истеричен взгляд

0
13238
Журналистът Васил Петев

Информационна агенция „Дейли Прес“ попадна на унищожителен коментар на журналистът Васил Петев, известен с острият си ум и език и безкомпромисен към евтините панаири и статуквото. 

Ето какво написа той в личния си Фейсбук профил:

*публикуваме без редакторска намеса

„Някой прибързан наблюдател ще каже, че съм злобно типче, ама не е така. Не казвам, че съм „душа-камбана“, ама чак злобар не съм. Правя тази уговорка, защото гледам участието в предаването на Кошлуков на двама смразяващи епидермиса български евродепутата, и се натъжавам. Отново. 

Първият, известен в БСП като 15/15, маха с лапички срещу камерата, събира в пирамидка пръстета, надига вежда, засмуква слюнка с мъдрец и гледа ококорено, вместо да се съсредоточи върху ‘импрувмънтЪ“, както биха казали другарите от Брюксел, на своя българския език и да престане да вика „тез“, „онез“, правейки байпас със сламка между езика и мозъка си. 

Вторият пък, Емил Радев от ГЕРБ, 100 процента е пуснал 3 смс-а за синя зона на „Сан Стефано“, щото гаранция е дошъл за участие със служебния си еврокомбайн. Къси ръкави, блуждаещ поглед и тяло готово с един замах да събере реколта 2019-та от полята на Добрич. 

Но да бяха само те, как да е. Те обаче 17 парчета. Андрей Ковачев, когото лично съм виждал как си прави аутокю с лист хартия и химикал, Ангел Джамбазки, този млад Троцки, въоражен с револвер, очила и истеричен взгляд, Георги Пирински, тази първа дама на нереализираната българска социалдемокрация и т.н. т.н. дет се вика, приказка без край. 

И си мисля, трябва ли въобще да пращаме някой в Брюксел? От къв зор? Не може ли да платим на някоя международна софтуерна компания да напише някаква тъпа програма с име „Български евродепутат“? Нея поне ще може да си я ъпгрейдваме всяка година, щото я ми кажете, как по-точно ще ъпгрейднете Илхан Кючюк например?!

Знам, че някой прибързан наблюдател ще каже, че съм злобно типче, ама пак ще кажа, не е така. Просто всеки в тая държава иска да играе „Стани богат“, и да печели всичко, с въпрос за 50 лева. 

Остава обаче питането, а акциза, кой ще го плаща?“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук