САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Организаторът на луксозната почивка, на която се глези БСП, уволнен?

Наистина ли не е знаела лидерът на партията къде ще отседнат

0
7092
Снимка: Информационна агенция "Бгнес"

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е уволнила човека, който е организирал семинара на БСП в разложкото село Баня преди седмица, научи Информационна агенция „Дейли Прес“.

Социалистите отидоха на СПА в селцето, известно с горещите си минерални извори, веднага след като обявиха публично от трибуната, че в парламентарната зала ще присъстват едва 20 депутати от тяхната парламентарна група, а останалите ще тръгнат сред народа. Именно как да преминат срещите им сред народа и програмата им „Визия за България” са обсъждали на семинара БСП.

Те обаче претърпяха силна обществена критика за това, че са обявили, че ще са сред народа, в в същото време разпускат в най-скъпия хотел в СПА-корурта – луксозния Хот Спрингс Медикъл енд СПА, където цените за единична стая струват от 200 лв. нагоре.

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“

Заради стотиците критики сред политиците тръгна слух, че лидерът на БСП Корнелия Нинова решила да уволни човека, който бил отговорен за организацията на семинара и избрал най-скъпия хотел.

Флагман разбра, че човекът, който  е организирал събитието, е парламентарен секретар, но той дори не е уволнен, а понижен да отговаря за други въпроси, свързани с партията.

А и политици коментират, че самата лидерка вероятно е знаела в кой хотел ще отседнат социалистите. 

БСП разпускаха в най-луксозния хотел в района на Банско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук