СЕНЗАЦИОННО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ДЕЙЛИ ПРЕС! Футболни хулигани нападат тийнейджъри в София

„Става дума за една безпричинна младежка агресия”, обясни пред медията ни наш източник от МВР

0
119226
Снимка: Daily Press - Електронен таблоид

Разследване: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС /София

Серия от нападения на тийнейджъри в центъра на София, научи сензационно първо Информационна агенция „Дейли Прес“.

Според източник на Информационна агенция „Дейли Прес“ в МВР се касае за футболни запалянковци със скинарски наклонности, които нападат младежи заради футболните им пристрастия или ако са от ромски произход, а вчера имаше мач в София. 

Вчера бандата напада отново. Първата жертва е 17-годишен ученик, пребит около 19:00 часа на кръстовището на бул. „Шипченски проход” и „Николай Коперник”. Момчето е пребито, защото е заподозряно за фен на ЦСКА, научи агенция „Дейли Прес“. Нападателите бягат и час и половина по-късно вече са в центъра на София, където на автобусна спирка бия друг 17-годишен, отново заподозрян, че е от ЦСКА, разбра още медията ни.

Резултат с изображение за Футболни хулигани

Първият побой става пред очите на 19-годишният Петър Костов който потърси вчера Информационна агенция „Дейли Прес“ в социалните мрежи и споделя:

Момчето целият беше в кръв, две момчета или три почнаха да тичат надолу, разказва Петър Костов пред журналистът ни Тодор Стефанов.

Моя приятел е седял с приятели и са играли покемони. И както са си седели, 10 човека с качулки, с лопати, с бухалки, с тръби са започнали да ги бият”, разказва Петър.

Момчето разбира от приятели, че неговия приятел е в „Пирогов”.

Става дума за една безпричинна младежка агресия”, обясни пред медията ни наш източник от МВР.

Безпричинна агресия, която час и половина след побоя над момчето, си намира нова мишена. 17-годишен младеж е пребит на спирка в центъра на София, научи още Информационна агенция „Дейли Прес“.

По информация на Информационна агенция „Дейли Прес“ нападателите са ултраси.

Става въпрос за фенове на „Левски”, обясни Петър Костов.

Шефът на синята агитката обаче е категоричен пред „Дейли Прес“, че не момчета от крайната фракция „Синя хунта” стоят зад нападенията.

Утре, ако правителството падне, най-вероятно полиция, прокуратура и компетентните органи ще обявят, че това се е случило благодарение на „Синя хунта”, коментира Степан Хиндлиян, председател на фенклуба на „Левски”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук