СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ НА ДЕЙЛИ ПРЕС! Геят Кристиян правел секс с холандци срещу 80 евро!

23-годишният мургав хомосексуалист бил оценен на 120 евро от собственика на публичния дом в Грьонинген

0
54662
Снимка/източник: Информационна агенция "Скандалните новини" / АРХИВ

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ

Хомосексуалният гей участник в „Биг Брадър“ Кристиян Стойков се продавал на мъже. 23-годишният вече „устат“ гей обаче останал крайно разочарован от професията си там, след като го прецакали жестоко, научи скандално Информационна агенция „Дейли Прес“.

Кристиян заминал преди няколко години на секс гурбет в Грьонинген, подмамен от своя приятелка – сливенска труженичка. Родната жрица на любовта заработвала легално в публичен дом в близост до площад „Грьот Маркт“ в холандския град. При едно от пристиганията си в България компаньонката успяла да придума Кристиян да започне работа в бардака в Грьонинген, завъртайки му главата с приказки, че в Холандия гейовете заработват минимално по 200 евро, давайки си задника на мъже, разказва скандално пред репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“ приятел на Крис.

 „Кристиян беше много ентусиазиран, когато заминаваше за Грьонинген. Разправяше, че след година-две щял да бъде милионер, тъй като умеел да задоволява всички мъжки желания и знаел как да побърква секс партньорите си. В главата си виждаше как на ден обслужва по петима клиенти и печели по чисти 1000 евро. Така изчисли, че за година ще има над 300 000 евро и с тези пари ще си купи апартамент в София“, спомнят си познати на Крис пред „Дейли Прес“.

Уви, реалността се оказала твърде далечна от мечтата за богатство и просперитет на фантазьора Кристиян. 23-годишният мургав хомосексуалист бил оценен на 120 евро от собственика на публичния дом в Грьонинген, който обаче прибирал по 40 евро от всеки обслужен от нашенеца клиент.

Така до Кристиян достигали мизерните 80 евро, а за да бъде кошмарът пълен, той почти нямал клиенти. Оказало се, че гейовете си падат по мускулести мъже, а не по слаботелесни, и подминавали с презрение клетия българин. На всичкото отгоре устатият хомосексуалист от село Жернов се изпокарал с колежките проститутки, защото се имал за нещо повече от тях. 

Така се стигнало до ситуация, в която всички труженички отказвали да освободят помещение, в което Кристиян да обслужва мъже. Те редовно му скроявали и „курвенски номера“, като му продупчвали презервативите и подменяли смазочните материали, които да улеснят проникването, с лепило. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук