СКАНДАЛ В ДЕЙЛИ ПРЕС: Наглият Валери Симеонов, който обиди целия български народ, ще става „Човек на годината“!

Българите в Украйна май са слепи и глухи

0
28870
Лидерът на НФСБ и депутат от ПГ на "Обединени патриоти“ Валери Симеонов

Лидерът на НФСБ и депутат от ПГ на „Обединени патриоти“ Валери Симеонов е номиниран за наградата на Асоциацията на българите в Украйна „Човек на годината-2018“, информират с официално писмо от българската общност.

Той е предложен от Одеското областно българско дружество от името на българските културно-просветни дружества в Бесарабия.

Това съобщиха от пресцентъра на НФСБ, видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

С решение на конкурсната комисия на Асоциацията през ноември Валери Симеонов е утвърден за номинант. Наградата ще му бъде присъдена „За голям принос в укрепването на икономическите и културни връзки между Украйна и Република България, за личен принос в културно-образователния процес на българската общност“. 

Церемонията по награждаването ще се проведе във Всеукраинския център за българска култура в Одеса от 13.00 ч. на 15 декември 2018 г.

Явно от комитета, който издига тази светла личност на такава висока позиция, която показва именно човешката му природа, действия, поведение и отношение към другия, не са изобщо наясно какви ги натвори докато бе вице, а и след това въпросният WC ексминистър.

Обидите към майките, подигравките му към целия бъргарски народ не мога да го принизят до най-гадното зло, камо ли да го доближат и на километри от човещината, за да получи подобна награда.

Крайно обидните думи, които той си позволи и продължава в собствената си телевизия да ръси срещу майките на деца с увреждания, които искали целия народ да им плаща, добре, а той какво да направел, че неговите деца били живи и здрави?

Ето такъв ще стане „Човек на годината“! 

Българиет в Украйна или не четат медии, или сетивността им е притъпена до нула, за да се подложат сами на такъв резил, който със сигурност ще навлече вълна от недоволство сред всички засегнати от Симеонов по всякакви поводи. Обичайното му поведение, което продължава ежедневно и няма да се промени,защото той самият не го иска и не се чувства сгафил с нищо, за да се поправя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук