Срам ме е от държавата. Защото не е държава, а централно мафиотско управление на Територията!

0
3877
Бойко Борисов

Ще спечелят изборите – на всяка цена, законна и незаконна!

Защото нямат друг избор – един изборен провал означава съд, затвор, а в случая с Боку и невъзможност да се покаже на улицата, защото все някой ще се изкуши да си изясни лични и бизнес отношенията с него.

Какво разбираме от г-жа Йотова – само миналата година са дадени 15 000 паспорта на „нови “ българи….само където никой не ги знае нито къде са, нито какво правят! Сериозно!?!

И да попитам прокуратурата, която иначе си осмисля работното време с интервюта и изявления по медиите срещу противниците на властта, какво стана с разследването за продажбата на българско гражданство?!? Както и да попитам големите професионалисти от свински и пик-ливи медии – защо изведнъж забравихте да задавате въпроси по случай, който е срамен скандал, непознат в историята ни!

И най-накрая да не излезе, че всички са невинни и той горкият шеф на ДАБЧ не е знаел какво да прави – също като един убиец на детето си, оневинен, защото не знаел изискванията.

15 000!!! За година. А сега умножете по 10 – колкото време гербавите са във властта – 150 000 души. И дали освен 5000 евро, не са мотивирали управляващите с обещание за един електорален глас по време на избори. Или пък гербавите да им напомнят как са взели българско гражданство и да „обещаят“ да им преразгледат случая, ако гласуват неправилно.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Едно престъпление винаги води и до друго. А когато престъпната управляваща шайка притежава и цялата власт, се налага пропорционално нарастване на престъпленията, за да може да прикрие това, което върши и да съшива легендите за действията си.

Скоро излязоха едни един милион електорални души, разлика между ГРАО и НСИ. А познайте тази разлика за кого ще гласува!

И отново да кажа, че защитата на личните данни вместо да допринесе за по-добър живот, улесни само престъпниците. Защото вече не може както преди да се види кой какъв набор е, къде живее, да се проучи. Лични данни било. И никой не знае по общини какви ги вършат с избирателните списъци. Защото няма никой независим, който да провери.

Те нямат избор. Или печелят, или са приключени и като хора. Мафията не може да се спре с конвенциионални средства. И още хиляди „нови“ българи сигурно ще се навъдят до изборите. Убедени, че гербавите са бест дъ бест! Урааааа! Победата е наша!

Срам ме е от държавата. Защото не е държава, а централно мафиотско управление на Територията!

/informiran.net/

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук