Стига сте мрънкали, че нямате работа и сте бедни! Ето, че и аз от 1-ви януари отивам на борсата

0
681

лед като цяла България се зарадва на новината, че министърката на европредседателството (което приключи преди половин година) ще е безработна от 1-ви януари и вече няма да смуче хиляди левове народни пари без да прави абсолютно нищо,

тя коментирала този факт пред симпатизанти на ГЕРБ ни довериха наши брилянтни източници.

На срещата с феновете на шайката, която съсипа България, се били вмъкнали „чужди елементи“, които успяли да ѝ зададат неудобен въпрос, тъй като с години не можели да си намеря работа.

Те я попитали дали ГЕРБ поне малко не ги е срам, че толкова много хора нямат какво да работят и съответно гладуват и няма с какво да хранят и обличат децата си.

В типичния си стил обаче, любимката на Бойко казала, че е много нагло хората да искат ГЕРБ да им осигурява работа, тъй като самата тя щяла да бъде безработна от 1-ви януари 2019-та и също вероятно нямало да има какво да работи, въпреки, че тая надежда, че премиера щял да ѝ намери някаква службичка.

„Аз съм способна и заедно с екипът ми направихме така, че председателството беше супер, така, че заслужавам някаква държавана работа все пак, не мислите ли?

Не бъдете неблагодарни, тъй като цял живот работя за благото на народа и България, и заслужавам да вземам държавни пари“ допълнила тя.

Източник: Xaknews

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук