ТЕМАРТА НА DAILYPRESS-bg.com! СДВР издирва 23-годишен мъж, блъснал с автомобила си полицейски служител (ОБЗОР)

Столичната полиция издирва 23-годишния Захари Чернев

0
8747
Захари Чернев

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / София

39-годишен полицай е с опасност за живота, след като бе блъснат от лек автомобил, предаде по-рано днес Информационна агенция „Дейли Прес“.

Инцидентът е станал след 23.00 часа 15 декември 2018 г. на столичния бул. „Ал Малинов“.

Полицейски екип забелязал лек автомобил „Фолкваген“, за който е имало съмнение, че няколко пъти не се е подчинявал на полицейски сигнали за спиране.

Веднага били предприети полицейски действия и подаване на сигнал. Шофьорът извършил маневра на заден ход, симулирайки намерение за спиране, и ударил паркиран лек автомобил.

След това рязко потеглил напред, блъснал един от униформените и успял да избяга.

На място веднага били съсредоточени допълнителни полицейски екипи. В хода на оперативните действия автомобилът е открит изоставен в района на „Студентски град“.

За инцидента столичната полиция издирва 23-годишния Захари Чернев, тъй като според събраните до момента данни той е блъснал служителя на реда. 

Пострадалият полицай е откаран в болница. Той е с комбинирана травма – фрактура на бедрена кост, три счупени ребра и гръдна травма. Мъжът е стабилизиран, но има опасност за живота му.

Гражданите, които имат допълнителна информация, свързана с извършителя на престъплението, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел 112 или в най-близкото поделение на МВР.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук