ТЕМАТА НА DAILYPRESS-bg.com! Айдеееееее, всичко е стабилно! Волен Сидеров поиска оставката и на Красимир Каракачанов (ОБЗОР)

Звездите му го говорят...

0
78730
© Николай Дойчинов

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС 

Председателят на парламентарната група на „Обединени патриоти“ и лидер на „Атака“ Волен Сидеров поиска оставката и на вицепремиера Красимир Каракачанов (ВМРО).

Пред „Нова телевизия“ той е заявил, че целта е не лична нападка, а да се започне на чисто и да се изяснят приоритетите на коалицията на „патриотите“.

По-рано Сидеров разкритикува ГЕРБ за непоследователността в ръководството на управляващата партия. След като преди дни премиерът Бойко Борисов е заявил, че с оставката на Валери Симеонов, може да се „счупи коснтрукцията“.

А днес вторият човек в ГЕРБ – Цветан Цветанов, е заявил, че правителството излиза по-работоспособно след подадената късно снощи оставка от вицепремиера Симеонов.

Волен Сидеров припомни, че в края на миналата година започнал „да бие камбаната“, че не били във властта за лифтове, за дискотеки и сергии“. Какво каза лидерът на „Атака“ на брифинг днес Сидеров четете тук.

За оставката на Каракачанов настоява и партия „Воля“. Повече за политическите реакции за оставката на Симеонов четете тук.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук