Ужас пред блок 93! Деца пищят, възрастните плачат! Коли горят като факли, пламъците стигнаха до прозорците на първия етаж

0
2900

Огнени езици озариха нощното небе на пернишкия квартал „Изток“ тази нощ. В района на бл. 93 на улица „Рашо Димитров“  са били запалени две скъпарски возила „Ауди“ Q5 , два джипа „BMB X5“ и още два други автомобила. Колите са изгорели като факли. Автомобилите са били разположени на различни места около блока, което говори за умишлен палеж, научи struma.bg.  Заради пукота от пожара живеещите в блока са изпитали истински ужас, защото пламъците са достигали до прозорците на първия етаж.

Ивелина Николаева от блок 93 недоумява на кого е нужно да причинява такива вреди на хората. „Тази нощ бяха запалени коли на Р.Димитров пред и отстрани на блок 93 . Палежът далеч не изглежда злополука, тъй като бяха запалени коли в разлни разположения на блока. Защо трябва да се събуждат десетки хора от срах, заради гърмящите коли и огъня- защото на някого му е скучно или се е надрусал. Малки деца от долните етажи да пищят, защото огънят се допира до прозорците и хора да плачат, от страх. Защо трябва да се избиваме по между ни? И на къде отиват човечеството? И не, тук няма раси, щом сме хора от плът и кръв, никой не е по-различен от другия. Едно ново прекрасно начало.”

 

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук