Цветанов: Цикъл от избор в избор не решава проблемите

0
1247

ЕРБ работи с всички кметове, от всички общини!

Цикъл от избор в избор не решава проблемите, а само ги отлага и размива във времето. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията при откриването на Осмия университет на Старейшини ГЕРБ в Сандански.

Той отбеляза, че всяка една от структурите на ГЕРБ трябва да е като юмрук и да показва това, което ГЕРБ прави, защото няма от какво да се срамува.

Най-лесно е да кажем – всички са виновни, най-лесно е да хвърлиш фалшиви новини, най-лесно е да има популизъм, по-трудно е да отстояваш принципи, посочи той.

ГЕРБ работи с всички кметове, от всички общини, независимо от коя партия е той, отбеляза Цветанов.

По думите му БСП прави всичко възможно да провокира напрежение в държавата и не подкрепя дори добри намерения, защото единствената цел на социалистите е да предизвикат предсрочни избори.

По отношение на ДПС Цветанов заяви, че движението ще бъде още по-остра опозиция. Убеден съм, че в техните решения има и много сериозен разум, когато става въпрос за европейски утвърждаващата се перспектива на страната, каза той и допълни, че ДПС са много по-евроатлантически настроени от БСП.

Цветанов припомни и позиция на движението в подкрепа на правителството за запазване на плоския данък. Той посочи още, че ДПС и ГЕРБ са единствените партии, които се състезават политически в смесените райони.

По думите на Цветанов, ако ГЕРБ са управлявали 10 години без прекъсване, сега страната е щяла да бъде много по-добре. Той допълни, че прекъсването от 2013-2014 г. при управлението на Орешарски е върнало държавата назад.

По публикацията работи: Елка Василева

dnes.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук