Адско меле след чудовищна глупост на магистралата: 3-г. Сашко зад волана предизвика зверска катастрофа – четирима убити!

0
1400

Джип е предизвикал зверска верижна катастрофа с 4 жертви в САЩ, но за всеобщ шок зад волана е стояло 3-годишно дете!

3-годишният Саша Блекбърн и 2-годишната му сестричка Алис са били оставени в джипа на майка им цял час в жегата. 29-годишната Джанет оставила децата си в колата на паркинга с включен климатик и отишла при маникюристката.

Тогава Саша решил „да вземе на заем“ колата на майка си и да посети любимата си сладоледаджийница, която била на около 20 мили.

Находчивият малчуган открил любимата си сладоледаджийница „Дейри Куин“ на джипиеса. Ключовете били в контакта, а бащата на Саша често му позволявал да върти кормилото в скута му докато кара – малчуганът се чувствал готов шофьор.

Смъкнал сестричката си до педалите, щял да й казва кога да натиска газ или спирачка.

2-годишното момиченце седнало педала за газта и огромният джип Форд F150 отфучал.

Невръстният шофьор успял да измине близо 12 мили по магистралата с газ до дупка, но в крайна сметка се врязал в спряла колона  автомобили – момиченцето при педалите не е успяло да натисне спирачката. 6 коли са смазани до неузнаваемост, по непотвърдена информация има 4 жертви.

Децата са невредими, полицаите и властите са в неведение. За подобен случай няма аналог, но майката е била арестувана и ще бъде съдена за убийство по непредпазливост.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук