Алекс Раева се разплака в ефир за баща си и съобщи сензационна новина за личния си живот (СНИМКИ)

0
1408

Аз съм артист, много искрен, емоционален човек. Майка ми е баронеса живееща в Младост 2. Това заяви за себе си Алекс Раева в ефира на Нова телевизия. Тя призна, че се е запалила по гмуркането, за да се справи със стреса, благодарение на тази своеобразна медитация.

„Когато започнах да се занимавам с водене, бях се занимавала с някакви модни неща тогава Кремена Халвадцжиян ми се обади да се видим и стана дума за това. Като са говорили после са счели, че аз в „Шоуто на Слави“ съм била много дървена. И наистина подходът там беше, че ако не направя нещо по определен начин, все едно ще ме разкъсат. Но отидох на кастинг и дори казах на човека, че не ставам и той се учуди: Идваш на кастинг и ми казваш, че не ставаш, аз смятам, че ставаш“.

Раева разказа и за дуета си пред екрана с Мария Игнатова. „Мария много ме дооформи без тя да го знае. И двете сме много емоционални. Ако Мария беше мъж, щеше да е мой съпруг“, каза още Раева.

„Не мога да бъда с един мъж. Много бързо ми доскучават нещата. Много хора мислят, че сме с Дончо, но ние всъщност се разделихме преди 5 години. Сега не съм сама. Решихме, че е по-добре да изживеем тези неща, без да се знае. Кардинално различни сме. Много готин разговор имахме когато се разделяхме и това е причината да останем близки и хората да си мислят, че сме заедно“, призна още тя.

Раева коментира и шамарите, които е изяла. „Много съм благодарна на Камен за шамарите и за преносните и за физическите. И Сани Алекса, тя знае, че това няма да я убие и че това е краят. Аз също не си тръгнах на първия път. И преди това да ми се случи се чудих на тези жени. Не можеш да се откажеш от идеята, че този човек срещу теб е грешен избор. Не се отказваш от любовта, а от провала. Разочарованието, че си се провалил най-боли“, каза още тя.

Водещата коментира и настоящата си връзка. За пръв път се чувствам сигурна. Досега винаги съм мислила и съм вярвала повече в човека, отколкото той сам в себе си. Сега е обратното. Горе-долу на една възраст сме. Много стари познати сме, просто сега се открихме, преди около години.

Тя се разплака и като заговори за кончината на баща си. Бях в Судан на лодка. Той беше болен от рак и последните три месеца бяха най-тежки. Починал е при последното ми гмуркане. Страхотен човек. Всичко, което е той, съм и аз. Едни от последните му думи бяха: „Ех сега тати, още малко ми се живееше“. Светът го обичаше, той обичаше живота“, призна тя.

„Все по-важни стават приятелите за мен. С някои сме от деца, другите са толкова ненадейно влезли в живота ми. Отваряш вратата и този човек влиза в живота ти. Хубаво е да си Александра Раева. Така съм си го направила. Не се мисля за нещо повече, просто ме дават по телевизията“, каза още тя.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук