Алекс Сърчаджиева не даде прошка: Баща ми Йосиф не ме интересува!

0
1600

Враждата между Александра Сърчаджиева и баща й – големия актьор Йосиф Сърчаджиев продължава и едва ли някога ще угасне. Щерката на Пепа Николова все още не може да прости на татко си за това, че навремето се е отрекъл от нея и от майка й.

Наскоро, навръх Великден, по време на телевизионно интервю Сърчаджиев изрече на два пъти думата „Прощавай!“. Не стана ясно към кого е насочена тя, но предположенията бяха, че Йоско иска прошка от дъщеря си.

„Не отнасям тези думи към себе си, не съм гледала нищо и честно казано не ме интересува. До мен нищо такова не е достигало, а дали тези послания са към мен, трябва да питате него. Да, аз прощавам на хората, но по темата за баща ми не желая да коментирам нищо. Човек по някой път бърка, но после трябва да имаш смелостта и да се извиниш“, коментира думите на баща си Сърчаджиева в интерво за столично издание.

Вече години наред Александра е отвратена от своя родител заради поведението му след смъртта на майка й Пепа. Тогава Сърчаджиев й пратил от Интернет есемес: „Болката ти е голяма, Бог ще бъде с теб. Йосиф“. Постъпката на актьора я накара да избухне: „Ходи се застреляй някъде!“./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук