Ангелите на Victoria’s Secret кацнаха в Шанхай (снимки)

0
1607

Едно от най-чаканите модни събития през годината е грандиозното шоу на ангелите на Victoria’s Secret. Организаторите се спряха на Китай за топ локацията, която по традиция е различна всеки път. Набедените за небесни същества красавици, които дефилират за световноизвестния бранд, кацнаха директно в Шанхай и предизвикаха истински фурор с появата си. Британският певец Хари Стайлс и актьорът Лесли Одъм-младши („Убийство в Ориент експрес“) откриха 45-минутната музикална програма, на фона на която манекенките се разходиха само по бельо на котешката пътечка, позиционирана на големия стадион в града. Манекенките си позволиха заигравки с изпълнителите, като често им намигаха и изпращаха целувки по време на представянето на тоалетите.

Темата, върху която Victoria’s Secret акцентира във фешън спектакъла, е Древна Гърция. За избраната епоха подсказваха златните венци, окичени на главите на дефилиращите модели. По обувките и сандалите също личаха характерни за елините преплетени връзки.

Основните цветове, от които са изработени бельото и крилата на ангелите, са златисто, бледосиньо и черно. Единствено серията Pink се разграничи от тематиката, грейвайки в емблематичните за нея спортни елементи като суитчъри и дълги чорапи.

Модните критици не останаха изненадани от факта, че Victoria’s Secret отново наблегна на ефектни сутиени. Хубавицата с бразилски корени Лаис Рибейро излезе с едни гърди напред с хита на вечерта – „Фантастичния сутиен“. Той е направен от злато и скъпоценни камъни и се оценява на 2 милиона долара. Дизайнерският шедьовър представлява сложна плетеница от златни листа със свързваща презрамките огърлица, осеяни с диаманти, жълти сапфири и сини топази. Скъпоценните камъни, с които е обсипан „Фантастичния сутиен“, са над 6000 на брой и са с тегло над 600 карата. Творението е дело на бижутерската компания „Муауад“, като самата изработка е отнела над 350 часа.

С участие в дефилето на Victoria’s Secret се разписаха ветеранките на лейбъла в лицето на супер моделите Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Лили Олдридж, Стела Максуел, Тейлър Хил и Джасмин Тукс. Като най-харизматични сред дебютанките на котешката пътечка изпъкнаха Амилна Естевао и Бела Хадид.

 

ПОСЛЕДЕН ПОЛЕТ

Алесандра Амброзио сваля емблематичните крила

Топ моделът и едно от най-разпознаваемите лица на Victoria’s Secret Александра Амброзио се оттегля от отряда на така наречените ангели. Новината за напускането на лейбъла чаровната бразилка съобщи веднага след края на бляскавото шоу в Шанхай. Решението си 36-годишната красавица взе в полза на мисията да бъде добра майка. Алесандра, която краси подиумите вече 17 години, възпитава две деца – Аня и Ноа. Шокирани от ранното пенсиониране на Амброзио, феновете й дават заявка, че „няма да я изпуснат от поглед“. Манекенката ще се фокусира и върху собствената си модна линия за бански костюми „Але“. Остава отворена опцията да я видим отново и на голям екран. Амброзио се разписва с участие в няколко филмови продукции, като последната й поява е в комедията „Баща в излишък 2“.

ЗВЕЗДЕН ПРОПУСК

Джиджи Хадид получи забрана за участие в шоуто

Най-нашумелият напоследък ангел на Victoria’s Secret Джиджи Хадид пропусна екстравагантното събитие в Шанхай. 22-годишният топмодел получи забрана за виза за пребиваване в Китай. Причината – политическата чувствителност на страната. Миналата година тя натрупа в актива си негативни коментари, след като публикува в Инстаграм видео, в което присвива очи, докато държи бисквита с формата на Буда. Това шокира местните потребители и нежната половинка на певеца Зейн Малик бе обвинена в расизъм. Преди дни русокосата красавица съобщи в профила си в Туитър, че няма да участва в шоуто. Стотици нейни фенове изявиха съжаление, а някои дори се заканиха да не гледат събитието, щом любимката им не дефилира по бельо редом до другите ангели. Още няколко манекенки и поп певицата Кейти Пери не получиха разрешение за влизане в Китай. Изпълнителката на I Kissed A Girl изпадна в немилост, след като на концерт през 2015 г. засвидетелства подкрепата си за Тайван – самоуправляващ се остров, който Китай смята за своя територия.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук