Андреа захапва Поли Генова заради „Евровизия“

0
1395

На бунт срещу певицата Поли Генова са се вдигнали родните фолкаджийки, информира „България Днес“. Ексцентричната изпълнителка е избрана да представи страната ни в музикалния конкурс „Евровизия“ тази година в Стокхолм. Генова ще се яви за втори път на конкурса, след като направи сефтето през 2011 с парчето „На инат“.Тази година Поли бе избрана от БНТ, като поради липса на средства обществената медия този път не организира национална селекция за избор на песен. Това породи съмнения около избора на Поли и недоволството на стотици българи.

Най-гневни от новината са родните чалга звезди, които тайничко се надяваха някоя от тях да се докопа до „Евровизия“. Преслава и Андреа бяха спрягани като едни от най-сигурните фолкаджийки, достойни да представят България на певческото състезание.

В неофициална анкета преси бе посочена като най-желана от музикалните фенове, а колежката й Андреа няколко пъти намекваше, че има огромното желание тя да е избраната. Именно заради това те двете са най-разочаровани от факта, че Генова ще пее на големия конкурс, и са се вдигнали на бунт срещу блондинката.


На снимката: Преслава и Андреа

„Искам само да попитам как точно се избира кой да ни представи на „Евровизия“, че нещо не можах да разбера“ – заяде се Андреа в социалната мрежа.

Любимата на Кобрата и Преслава са се разбеснели и не намират покой от яд. Те били категорични, че ще докажат, че Поли е избрана с измама и не заслужава честта да представи българия на музикалното състезание./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук