Андреа защити Преслава след скандала с наградите на „Планета”

0
1990

Фолк певицата Андреа за пореден път показа, че е момиче на място и не предава хората, на които държи. След наградите на „Планета” и скандала, който се разрази около приза на Преслава, бившата пайнерка бе сред първите застанали зад певицата на годината, разкри ни читател на HotArena.
Въпреки че не е част от екипа на компанията, Андреа за пореден път показа колко са близки с Преслава. На страницата си в социалната мрежа тя написа „Честито Фики и Преслава!”, с което изрази подкрепата си и към двамата, както и радостта си от успеха им.
С жеста си Андреа доказа, че не само държи на Преслава като приятелка, но и като колежка я харесва и уважава. А също така и смята за напълно заслужен приза, който е получила.
Двете са в близки отношения открай време, а Андреа за пореден път показа, че е вярна приятелка и дори факта, че вече не е част от „Пайнер” не й попречи да сподели радостта на Преслава.
В друг пост, под който Преслава честити на сестра си Ивелина Колева, Андреа праща честитки и на двете, както и подкрепа с думите „Честито, момичета!”.
Припомняме ви, че в „Пайнер”, а и в мрежата се разрази истински екшън след скандала на наградите. Галена бойкотира церемонията и отказа да присъства, а приза на Преслава предизвика всеобщи брожения.
На фона на атаките на останалите си бивши колеги, Андреа застана до Преслава и я подкрепи. Несъмнено жестът на изпълнителката трогна мнозина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук