Андрей Райчев: ЕС държи сериозен коз срещу Борисов!

0
1374
Борисов е най-доброто момче, звездата на Балканите!
 

Той е човекът, на когото се разчита да бъде основен балансьор за политиката на Западните Балкани и за добрия диалог с Ердоган. Той е златното момче, на което разчитат да има мир в региона!

Тези слова изрече социологът Андрей Райчев. Дали в изблик на умопомрачение, или си ги мисли съвсем сериозно, никой не знае. У нас социологията е толкова хлъзгава наука, че да изпуснеш сапун в банята и да го настъпиш е фасулска работа на фона на социологическите еквилибристики.

Райчев обаче е сериозно загрижен, че ЕС държи коз срещу Борисов и той е за патриотите и за участието на националистите във властта.  Държат го и засега мълчат, но не е ясно кога ще го извадят.

Но нашето златно момче винаги мисли с два хода напред.

Борисов е умен и е готов да отвърне на атаките на тези от Запада, които не го харесват.

Той си има коза за самостоятелно управление с подкрепа на ДПС, например. И аз съм сигурен, че вече са водени преговори и могат да се направят промени в правителството, разкри  пред Би Ти Ви  Андрей Райчев и хвърли буквално в тъча зрителите.

Още по-шокиращо. Той обвини БСП защо не са поели ръката, която Кралят-Слънце им е подал.  Щеше да бъде хубаво, размечта се социологът. ГЕРБ и БСП заедно за България. Едно непоклатимо правителство, което можеше да води страната напред. Но  Корнелия Нинова не поиска да стане дори шеф на парламента, когато Борисов й предложи този пост с намека „дай да се разберем“.

Тя предпочете да хапе, да се бие,  да дращи и да стои в твърда опозиция. От което няма да спечели, защото партията няма да получи министерски кресла. И няма да управлява.

Ако настъпи криза обаче и ГЕРБ започне да губи позиции, то гласовете му ще отидат в дясното пространство и СДС ще се възроди, смята социологът.

ГЕРБ и ДПС вече играят заедно и ГЕРБ са отвикнали да имат опозиция, каза Райчев.

Не е нужно да открива топлата вода, това ние всички го виждаме.

ДПС ще иска вот на недоверие, но само за да измести патриотите и да влезе в реалната власт.

Не, че в момента не са.

Сайтовете на Пеевски, който е депутат от същата партия, никога не критикуват правителството. Напротив. В тях Борисов е герой, Бог, Слънце, Супермен!

Как така става, че хем си в опозиция, хем искаш оставката на премиера, хем го величаеш толкова, че докарваш до пълен стрес читателите?

Как се случва, че ни един от ДПС не бе обвинен в корупция, пошумя се малко за Доган, той скръцна със зъби и всички млъкнаха?

По кой начин Борисов е хем с ЕС, хем при всеки удобен случай тича при Ердоган и кляка на килимчето? А никой друг европейски лидер не стъпва там?

ДПС играе тройна игра, на Борисов му изгубихме ролите, но истината е една.

Патриотите си мислят, че управляват, но сивият кардинал е друг.

И при първата политическа криза ДПС ще застанат зад ГЕРБ.

Този филм сме го гледали вече.

И пред стои пак да го видим.

Уви…

Автор: Станислава СЛАВОВА Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук